Суб’єктам господарювання роз’яснили, як правильно маркувати харчову продукцію

«Державне регулювання безпечності харчових продуктів та їх належної якості» - тема інформаційного заходу, який 26 вересня провели фахівці ДП «ЗАПОРІЖЖЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» для представників підприємств харчової галузі.

Присутні отримали ґрунтовні роз’яснення щодо дії міждержавних стандартів (ГОСТ) в Україні; проблемних питань, які можуть виникати при розроблянні технічних умов та внесенні змін до них; запровадження метрологічних вимог до фасованих товарів (нові редакції ДСТУ OIML R 79:2017 та ДСТУ OIML R 87:2017). Та основна увага була зосереджена на обговоренні вимог нового Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» та практичних аспектах його виконання.

seminar markyvannya 1seminar markyvannya 2

 

 

Ви знаходитесь тут:ГоловнаІНФОРМАЦІЙНА ПОЛІТИКААрхів новинСуб’єктам господарювання роз’яснили, як правильно маркувати харчову продукцію

Використання матерiалу цього сайту
можливе тiльки з посиланням на джерело

Повідомлення та інформацію про факти корупційних дій та інших зловживань службовим становищем з боку працівників ДП «Запоріжжястандартметрологія» Ви можете надавати за тел. +38 061 233-05-64, +38 061 220-01-69


Розроблено у 2014